Om min sajt

Välkommen, du har kommit till min blogg där jag kommer att skriva om mina upplevelser i Sveriges olika städer. Jag älskar att resa runt i vårt avlånga land och upptäcka nya städer och platser att besöka. Dessutom älskar jag att dela med mig av mina erfarenheter till mina läsare.

Sverige har mycket att erbjuda med sin vackra natur och så stora skillnader mellan norr och söder. Jag försöker resa åt alla håll och kanter för att lära känna Sverige bättre. Det här är min personliga blogg om mina upplevelser och vad jag tycker om de olika städerna jag har besökt.

Om du har en önskan om att veta mer om vad som kan göras i en specifik stad kan du gärna kommentera, kanske har jag redan varit där eller planerar att resa dit inom kort. Ni får gärna tipsa mig om städer jag bör besöka här i Sverige.