Har du just besökt New York? Saknar alla franska brasserier? Röda läderbås, tenntak, patinerade mässingsspeglar, konstnärligt lagda kakelgolv och en perfekt tillagad Steak au poivre…

Nu finns det tröst att få i Stockholm.

Café Egoïste är ett franskinspirerat café och bistro. Vi serverar klassiska franska och amerikanska brunchrätter som Steak Sandwich och Eggs Benedict, traditionella franska bakverk, en ambitiös cheeseburgare och enorma kanel- och kardemummabullar från vårt systercafé Saturnus.

På vardagarna serveras frukost från klockan 8.00 till 10.30. Vi har ingen bordsbokning utan det är bara att dyka upp, platser finns det gott om!

Lunchen serveras från klockan 11.00 med en dagens rätt kompletterad av en bistromeny bestående av sallad, soppa, omelett, steak minute och hamburgare. I restaurangen har vi bordsservering med möjlighet till bordsbokning men man kan även handla lunch i kaféet och sitta ute i ljusgården. Menyn är densamma. 

Under veckoslutet serverar vi en á la carte brunch från klockan 11.00. Brunchmenyn varierar något helg för helg men du kan alltid vara säker på att få en Eggs Benedict, Eggs Norvegienne och vår New York-inspirerade kvalitetsburgare på högrev med comté-ost och glacerad lök. Den morgonpigge kan få kaffe och croissant redan från klockan 10. 

För affärsgästen kan vi både erbjuda en “Business Lounge” för 14 personer eller någon av våra två ”kojor” ute på terrassen, de rymmer 8 personer. För förfrågningar eller bokning av dessa vänligen mejla info@egoiste.se.

Välkommen till Egoïste.